Брашно тип 500 – хляб на трапезата всеки ден

Брашно тип 500 – хляб на трапезата всеки ден

Брашно тип 500 е традиционно за България, то е едно от основните типове брашна у нас

Брашно тип 500 е универсален продукт, търсен на пазара, то е ценено  заради възможността да се  използва за приготвяне на много видове хранителни изделия. Използва се ежедневно за производство на хляб. Бялото брашно е в основата на  още много хлебни и сладкарски изделия. Брашно от твърда пшеница, отличаващо се с високо съдържание на протеин е подходящо за паста, пици и козунаци. Брашното от мека пшеница се използва за хляб и сладкиши.

Брашно тип 500 e фино, бяло брашно с чудесни технологични качества. То е с минимално пепелно съдържание – 0,5% . Това прави приготвяните от него хлебни изделия с изключително добри вкусови качества.

За производството на перфектно  брашно е важен избора на зърно и правилен технологичен процес. В Клеърмонт брашно тип 500 се произвежда от подбрани висококачествени сортове пшеница. За меленето на зърното се използва мелница с модерно оборудване. Използването на новите технологии в смилането и пресяване на зърното непрекъснато подобрява качествата на полученото брашно. Това особено важи фини брашна, като брашно тип 500. Смилането на определена част от зърната, без обвивките и зародиша правят брашното светло, фино и дълготрайно. Всичко това съдейства тестените изделия да са с желаните качества и изгодна за  брашно тип 500 цена.

В Клеърмонт не правим компромис с качеството при търсенето на разумна цена за произвежданото от нас брашно. Предлагаме оптимизирана за брашно тип 500 цена. За постигането на добри резултати в производството на брашно е важно контролирането на целия процес от  добиването и съхранението на жито, меленето и достигане на готовото брашно до потребителите. Съчетанието на опита и стандартите в производството на брашно с новите идеи и технологии, в Клеърмонт постигаме баланс между цена и качество. Това прави нашето брашно тип 500 предпочитано на пазара.

Закупете от Клеърмонт брашно тип 500 и си осигурете  качествена суровина, на атрактивна цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *