Дамски парфюми Аzzaro – свят на чувственост и страст

Дамски парфюми Аzzaro – свят на чувственост и страст

Модна къща Аzzaro е основана през 60-те години на миналия век, и освен с модната си линия е много известна със своите дамски парфюми Аzzaro. Нейният основател е Луис Азаро, сицилианец с тунизийски произход, който покорява Париж със своя неудържим и чувствен средиземноморски стил. Толкова много обича красотата и начина, по който човек изглежда, че решава да напусне родния си дом и да основе своята модна къща в Париж.

Първият аромат от бранда дамски парфюми Аzzaro е лансиран на пазара през 1975 г., който за много кратно време става познат на всички жени по света. Марката Azzaro е израз на чувственото и открито възприемане на живота, на светлината и простора на  Средиземноморско море, с неговите бурни и еротични страсти.

Да притежаваш аромат от серията дамски парфюми Azzaro е не само израз на начина по който разбирате живота, а да покажете на всички останали, че умеете да се радвате на красивото и сте отворени за светлината и простора, както на необятното Средиземноморско море. Да възприемаш живата, такъв какъвто е, може да се постигне с ароматите на дамски парфюми Аzzaro.

За създаването на ароматите на дамски парфюми Аzzaro модна къща Аzzaro работи с най-добрите дизайнери на аромати, сред които участва и лично Луис Лазаро, но когато той ни напусна през 2003 г., начело на парфюмената линия става френския дизайнер Ванеса Севард, която допринася за запазване на отличната репутация на марката дамски парфюми Аzzaro. Тя продължава тенденцията да създава парфюми, които са средство за съблазняване, с открит и чувствен заряд, наситени с еротизъм и съблазън от средиземноморски тип.

Желанието да притежавате един или повече аромати от бранда дамски парфюми Azzaro е напълно разбираемо. То е израз на любовта ви към живота, приятелите и свободата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *