Забавни картинки

Забавни картинки

Какви картинки забавляват и разсмиват хората?

Интернет дава възможност за непрекъсната забава. Щом на човек му доскучее или остане без настроение, влиза в интернет и започва да сърфира, попадайки на какви ли не куриозни и смешни картинки.

Снимки, анимирани гифчета и видео с фалове и гафове са особено забавни за хората.

От край време, когато на някой му се случи нещо неприятно, другите започват да се смеят. Защо неудобното положение за един е забавление за друг е въпрос на анализи от психолозите, които пък са скучни.

Класациите със снимки на забавни фалове водят хора, които експериментират с разни неща, спортни и политически гафове, странно облечени хора или със странен външен вид. Забавни са и децата и с умиление гледаме техните номера.

Освен с фалове на хора се търсят забавни картинки и на смешни животни. Класацията водят смешни котки, защото са много любопитни и така попадат в странни ситуации. Следват ги кучета, след това са останалите животни заснети в забавни кадри.

Напоследък се появяват видео и картинки и на смешни роботи, както и фалове с GSM-и и всякаква друга техника. Нормално е с появяването на нови неща в живота на хората, те да се надсмиват и над тях. Има голямо количество снимки на недомислици в строителството или изобретателни попадения за аматьорски ремонт на всевъзможни неща от бита. Топ хитовете в това отношения са странни подобрения по колите и техниката.

В Нета обикалят забавни подборки на тема „Ада на перфекциониста” – неща, които биха подлудили един човек обичаш реда. А хаос не е трудно да се създаде.

Правят се и колажи „Преди и след”, „Очакване и реалност”.

Забавни са и грешни и абсурдни надписи и табели.

Картинки с добавен остроумен надпис се наричат „демотиватори” и придавайки ново, неочаквано значение на снимката, забавляват хората.

Интересни са кадрите с уловени мигове. Застиналия кадър може да улови невероятни неща, които иначе не забелязваме.

Вълнуващи са и картинките с оптични илюзии или кадри в които нещата не са това, което изглеждат.

Принципно не е добре да се смеем на другите, но пък човек има нужда да разпусне, иначе стреса ще доведе до нови неловки ситуации.

Най-забавните картинки, гифчета и клипчета се споделят и обикалят мрежата и така обикновени хора, животни и събития стават световно известни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *