Модерните аксесоари за Есен-Зима 2017

Модерните аксесоари за Есен-Зима 2017

Модерните аксесоари за есенно-зимния сезон на 2017 година, за дамите основно се свеждат до разнообразието от чанти, обувки и ботуши, както и до бижутата и коланите. Линиите от модерни аксесоари са в пряка връзка с тенденциите в самото облекло. Този есенно-зимен сезон необичайно трайно сред аксесоарите се задържаха и очилата, шаловете и каубойските или плетени шапки. Казано с две думи разнообразието е толкова голямо, че трудно би могло да се опише детайлно.

При дамските чанти, като тенденции се откроиха моделите със средна големина и носени през рамо, за разлика от лятото, когато чантите с къси дръжки бяха хит в модата. Относно формата преобладаващи са трапецовидните модели, но мини чантичката е неотменна част от една парти визия. Можете да избирате от модели с ресни, пух, бродерия и щампи с разнообразни флорални и животински мотиви, господстващи тази година. Много атрактивни напоследък са ретро чантите тип „пунгия“ или торбичка с връзки, идеални за ежедневието или за разходка.

При бижутата основно се наложиха колиетата по врата или обемните висящи гердани. Те са странна комбинация на метал, плат или камъчета. При гривните и обеците господстват асиметричните нотки, като носенето на една обемна обеца е много застъпена тенденция. Модерните аксесоари, като бижутата се оглеждат и в коланите от скъпоценни камъни, в стилните диадеми и дори в инкрустираните с камъчета модели очила. Отново флоралните  мотиви и геометрията са преобладаващи, като акцента пада на детайла.

Относно обувките, през есенно-зимния сезон силно присъствие имат ботушите и ботите, въпреки че обувките на висок ток и кецовете не отсъстват от сцената. Предимно може да се забележат обувки на стабилни високи платформи от велур или кожа. Тока е квадратен или силно изтънен „котешки ток“.  Преобладават, като цяло островръхите обувки. Интересен момент се оказват ботушите с индиански мотив, като бродерия от велур. Модерните аксесоари този сезон са с цветове на земята или въздуха и силно контрастират с присъствието си на тоалета.

Коланите този сезон са или тънки и изчистени от кожа, или въобще не присъстват в тоалета, като чист аксесоар, без да навлизат в областта на бижуто. Очилата са обемни, с прозрачни или затъмнени стъкла и с цветни рамки. При шапките плетивото е на почит, като каубойските модели са изключението на сезона. Шаловете са ефирни и цветни или обемни и пастелни, защитаващи ни от студа.

Модерните аксесоари за есен-зима 2017 са наистина много, разнообразни и доста атрактивни по своята същност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *